Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)
i

Ο νεαρός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/PrtScr

Μόνος του και όλοι τους: Πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ τα έβαλε με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας 12:32 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 24.02.2023

Ενας μικρός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το... θάρρος να τα βάλει με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα που είχαν μαζευτεί έξω από το «Ολντ Τράφορντ».

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο τέλος έφερε τούμπα το ματς με τους Φρεντ (47') και Άντονι (73'), παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League.

Ενα από τα highlight της βραδιάς (23/02) ήταν ένα μικρός φίλος των «κόκκινων διαβόλων» που είχε τα κότσια να τα βάλει με εκατοντάδες οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Καθώς εκατοντάδες οπαδοί των «μπλαουγκράνα» κατέφθαναν στο «Ολντ Τράφορντ», ακούγονταν πολλές ισπανικές φωνές. 

Ωστόσο, αυτό δεν ενόχλησε τον πιτσιρικά των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος φάνηκε να αντιμετωπίζει μόνος του όλους τους φανατικούς των Καταλανών.

Στο τέλος μάλιστα, αυτός που χαμογέλασε ήταν ο νεαρός φίλος της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ, καθώς είδε τον αγαπημένο του σύλλογο να προκρίνεται και μάλιστα με ανατροπή. Ετσι το όνειρό τους για την κατάκτηση του Europa League παραμένει ανοικτό. 

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» παρακολουθώντας την ξέφρενη πορεία της ομάδας τους τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη, αισθάνονται δικαιωμένοι τόσο με την έλευση του Έρικ Τεν Χαχ, όσο και με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.