Το βλέμμα απόγνωσης του Ράσφορντ στον Τεν Χαχ μετά την γκάφα του Ντε Χέα (vid)

Μάρκους Ράσφορντ & Ερικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Το βλέμμα απόγνωσης του Ράσφορντ στον Τεν Χαχ μετά την γκάφα του Ντε Χέα (vid)

Κώστας Τόπας 09:27 - 08.05.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ έριξε ένα βλέμμα στον προπονητή του Έρικ Τεν Χαχ που τα... είπε όλα, μετά το τρομερό λάθος του Ντέιβιντ Ντε Χέα, ο οποίος «χάρισε» στην Γουέστ Χαμ τη νίκη.

Η φόρμα του Νταβίντ Ντε Χέα έχει τα πάνω - κάτω αυτή τη σεζόν. Τα λάθη του καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αποβλήθηκε από το Europa League τον περασμένο μήνα ήταν σίγουρα τα χειρότερα μέχρι τώρα. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ισπανό πορτιέρε, μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τις τάξεις των οπαδών.

Την Κυριακή (07/05) οι προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα για μία θέση στο Champions League συνεχίστηκαν. Κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν μοιραίος για την ομάδας του. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπενραχμά στην αντεπίθεση έκανε το αδύναμο συρτό πλασέ λίγο έξω από την περιοχή και ο Ισπανός γκολκίπερ με κάποιο τρόπο «κατάφερε» να μην προλάβει να πέσει όπως θα έπρεπε, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει βασανιστικά στα δίχτυα του.

Απαντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσαν να πιστέψουν το λάθος του Ντε Χέα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που δείχνει τον Μάρκους Ράσφορντ να γυρνάει προς τον πάγκο και να κοιτάει απεγνωσμένα τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαχ.

Ολα αυτά την ημέρα που ο Ντε Χέα έγινε ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές (540) στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο κλαμπ, αφήνοντας πίσω του τον Άλεξ Στέπνεϊ.