Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ

Καϊσέδο - Μακ Άλιστερ

i

©Twitter

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:03 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 10.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται για το δίδυμο των παικτών της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μόιζες Καϊσέδο, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός σέντερ φορ με πολλά χρήματα, τουλάχιστον ένας νέος μέσος αναμένεται να φτάσει επίσης στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Κρίστιαν Έρικσεν και ο Κασεμίρο έχουν αποδειχθεί έξυπνες αποκτήσεις για τον αγγλικό σύλλογο από τότε που εντάχθηκαν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ο Μαρσέλ Σάμπιτσερ έχει επίσης εμφανιστεί τακτικά μετά την ένταξή του ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η μετακίνηση του Σάμπιτσερ θα γίνει μόνιμη, ενώ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ υπάρχουν έντονα σενάρια περί αποχώρησής του εν μέσω ενδιαφέροντος από τη Γουέστ Χαμ και τη Νιούκαστλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι υποψήφιοι για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ αλλά ο Άγγλος διεθνής μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβός αν η Γιουνάιτεντ καταβάλει τα χρήματα σε έναν από τους Χάρι Κέιν, Βίκτορ Οσιμέν ή τον Κόλο Μουανί.

Σύμφωνα με την βρετανική «The Telegraph» αναφέρει ότι το δίδυμο της Μπράιτον, Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ, είναι επίσης στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτης από το Εκουαδόρ, τελικά η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Αντίθετα, ο Καϊσέδο υπέγραψε στην Μπράιτον για μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ και προσαρμόστηκε αμέσως στις σκληρές συνθήκες του αγγλικού ποδοσφαίρου με δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 42 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 21χρονος βρέθηκε στο επίκεντρο μιας μεταγραφικής περιπέτειας τον Ιανουάριο, όπου αποκάλυψε την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Άρσεναλ προσπάθησε να τον κάνει δικό της, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Οι «κανονιέρηδες» είδαν δύο προσφορές τους να απορρίπτονται από την Μπράιτον, η οποία λίγες μέρες μετά του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2026-27. Οι «γλάροι» δεν αναμένεται να δεχθούν άλλες προσφορές από την Άρσεναλ, η οποία δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, δίνοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια πρόωρη ώθηση στην κούρσα για την απόκτηση του Καϊσέδο, καθώς η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικεντρώνει τις προσπάθειές τις στην απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ.

Εν τω μεταξύ, ο Αργεντινός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κέβιν Μακ Άλιστερ έχει βρει δίχτυα πολλές φορές στην τρέχουσα σεζόν της Premier League, σκοράροντας οκτώ φορές σε 25 αγώνες κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής ανόδου των «γλάρων» για την Ευρώπη. Όπως συμβαίνει με τον Καϊσέδο, ο Μακ Άλιστερ επέκτεινε επίσης το συμβόλαιό του με την Μπράιτον νωρίτερα στη σεζόν, αλλά η συμφωνία του ισχύει μέχρι το 2025 με την επιλογή της ανανέωσης επιπλέον 12 μηνών.

Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι φέρονται να δίνουν μάχη για την υπογραφή του 24χρονου Αργεντινού, ο πατέρας του οποίου αποκάλυψε ότι έχουν ήδη γίνει επαφές από συλλόγους που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.