Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο ξέσπασε σε κλάματα μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ

Ολεκσάντρ Ζιντσένκο

i

Ζιντσένκο/©printscreen youtube

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο ξέσπασε σε κλάματα μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:28 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ουκρανός οπισθοφύλακας της Άρσεναλ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά την ισοπαλία με τη Λίβερπουλ την Κυριακή και τώρα ξέρουμε το γιατί.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο πόντο απέναντι στη πρωτοπόρο Άρσεναλ και τώρα παλεύει για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η ομάδα του Αρτέτα δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο απ' το Άνφιλντ, ακόμα κι αν προηγήθηκε με 2-0, σε μια έδρα που από το 2012 είναι απόρθητη για τους «κανονιέρηδες».

Τα πράγματα ανατράπηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε και μείωσε το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένα εντελώς διαφορετικό θέαμα, με τον κόσμο του Άνφιλντ να πιέζει με την φωνή του την ομάδα του Κλοπ να ισοφάρισε.

Τι κι αν ο Σαλάχ αστόχησε από τα έντεκα μέτρα, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει απ’ τους «κόκκινους» το καλοκαίρι, έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν την λήξης της αναμέτρησης.

Ο Ζιντσένκο, ο οποίος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία λεπτά, ξέσπασε σε κλάματα στο πάγκο της ομάδας του. Σύμφωνα με το talkSPORT, ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Σίτι στεναχωρήθηκε επειδή ένιωθε πως έφταιγε για το δεύτερο γκολ και έβαλε την παλιά του ομάδα στην κούρσα του τίτλου.