Η... μετανιωμένη Τζούλια Ρόμπερτς συνεχάρη τον Γκουαρδιόλα για το Champions League (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Η... μετανιωμένη Τζούλια Ρόμπερτς συνεχάρη τον Γκουαρδιόλα για το Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 08:17 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 12.06.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Champions League, από την Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία αποτελεί είδωλο του Ισπανού τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε μια περίεργη αθλητική σύγκριση, αποκαλύπτοντας τα τρία είδωλα του και πως ένα από αυτά τον... πλήγωσε άθελα της. Ο λόγος για την σταρ του Χόλυγουντ, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία στην επίσκεψη της στο Μάντσεστερ επέλεξε να δει την Γιουνάιτεντ κι όχι την Σίτι.

«Η Τζούλια Ρόμπερτς πριν κάποια χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ. Όχι όταν "βασίλευε" ο Σερ Άλεξ, αλλά όταν ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ. Κι όμως πήγε να δει τη Γιουνάιτεντ, δεν ήρθε σε εμάς. Για αυτόν τον λόγο, ακόμα και το να κερδίσω το Champions League δεν μπορεί να συγκριθεί με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ αλλά δεν ήρθε να δει εμάς. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την απογοήτευση που ένιωσα» ήταν το... παράπονο του Γκουαρδιόλα προς την διάσημη ηθοποιό μετά την εντυπωσιακή νίκη της Σίτι απέναντι στη Λειψία.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως οι αποτυχίες της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League δεν ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευσή του σαν προπονητής, όμως ο καιρός τα έφερε έτσι ώστε ο Ισπανός να έχει δυο λόγους να χαμογελά σήμερα.

Αρχικά για την... λύση της κατάρας και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στην Κωνσταντινούπολη και από την άλλη τα συγχαρητήρια της Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία άκουσε τα παράπονα του Πεπ και θέλησε να εξιλεωθεί.

«Συγχαρητήρια Πεπ Γκουαρδιόλα που οδήγησες την ομάδα σου στην κατάκτηση του Champions League» έγραψε στην ανάρτησή της η Αμερικανίδα ηθοποιός, προφανώς μετανιωμένη για την... απαξίωση που είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια προς έναν μεγάλο θαυμαστή της.