Ο Γκουαρδιόλα έχει ήδη πει στους παίκτες του ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ Γκουαρδιόλα & Ντε Τσέρμπι

i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images/Ideal Images

Ο Γκουαρδιόλα έχει ήδη πει στους παίκτες του ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας 08:36 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 17.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους παίκτες του ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 52χρονος Ισπανός, ο οποίος διορίστηκε προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2016/17, έχει απολαύσει μια γεμάτη τρόπαια περίοδο στο «Έτιχαντ», κατακτώντας πέντε τίτλους πρωταθλήματος και ένα Champions League. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσει κάποιος τα βήματα του Γκουαρδιόλα. Ενας άνθρωπος που άλλαξε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι έχει όλα τα συστατικά για να αναλάβει τους Πολίτες όταν αποφασίσει να φύγει. 

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο, αφού οι «γλάροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εναντίον της Σίτι, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του και σύμφωνα με την «Telegraph», ο Γκουαρδιόλα πλησίασε τρεις παίκτες της Μπράιτον, οι οποίοι πανηγύριζαν την εξασφάλιση της πρόκρισης στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους .

Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα έγνεψε προς τον Ντε Τσέρμπι και είπε: «Αυτός είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι».

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαρδιόλα επαινεί τον ομόλογό του στην Premier League. Πριν από τη μεταξύ τους σύγκρουσή τους στις 24 Μαΐου, ο Πεπ χαρακτήρισε τον Ντε Τσέρμπι «έναν από τους μάνατζερ με τη μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία 20 χρόνια».

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι η κακή τύχη, απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε»
PREMIER LEAGUE

23:23 - 16.12.2023

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι η κακή τύχη, απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε ότι τελευταία υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα του, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν μπορεί να κερδίσει αγώνες, τονίζοντας δε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα τύχης.

Όταν ρωτήθηκε αν εντυπωσιάστηκε από τον προπονητή της Μπράιτον στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ο Γκουαρδιόλα έκανε το εξής κομπλιμέντο: «Δώστε προσοχή σε αυτό που πρόκειται να πω γιατί είμαι πεπεισμένος σε αυτό που λέω ότι ο Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι είναι ένας από τους προπονητές με τη μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει όπως παίζει, είναι μοναδική».

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!