Ο... δίμετρος Χάαλαντ μοιάζει «νάνος» μπροστά στον γίγαντα Μαμαντού Εντιαγέ

Ο... δίμετρος Χάαλαντ μοιάζει «νάνος» μπροστά στον γίγαντα Μαμαντού Εντιαγέ

Sportal newsroom 11:10 - 20.09.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τι κι αν είναι 1.95 μπροστά στον Μαμαντού Εντιαγέ, που είναι 2.29, μοιάζει... νάνος.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκτός από τα εξαιρετικά του τελειώματα είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Ο Νορβηγός είναι 1.95 και η σωματοδομή του είναι τέτοια που τον κάνει να έχει πλεονέκτημα πολλές φορές απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι έχει βάλει 19 γκολ με το κεφάλι σε όλη του την καριέρα. 

Τα εννέα εξ αυτών είναι με τη Μάντσεστερ Σίτι στον έναν χρόνο που βρίσκεται στο Ettihad. Ωστόσο ο φορ των «πολιτών» μπροστά στον Μαμαντού Εντιαγέ μοιάζει... «νάνος». 

Ο πρώην NBAer βρέθηκε στο London Stadium για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, κατάφερε ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 3-1. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σενεγαλέζος πήγε στα αποδυτήρια για να συναντήσει τους παίκτες των «πολιτών». Εκεί μεταξύ άλλων είδε τον Έντερσον, τον Μπερνάρντο Σίλβα και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους οποίους μάλιστα έβγαλε και φωτογραφίες. Προφανώς ο Εντιαγέ έκανε τη διαφορά ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιριστές, ακόμα και με τον Νορβηγό φορ. Ο μεν μπασκετμπολίστας είναι 2.29 ενώ ο διεθνής επιθετικός είναι 1.95. 

Η χρηματιστηριακή αξία των 32 ομάδων του UEFA Champions League της σεζόν 2023-2024
CHAMPIONS LEAGUE

17:00 - 19.09.2023

Η χρηματιστηριακή αξία των 32 ομάδων του UEFA Champions League της σεζόν 2023-2024

Το UEFA Champions League επιστρέφει, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το θέαμα και τις συγκινήσεις που αναμένεται να προσφέρει. Για αυτόν τον λόγο, σας παρουσιάζουμε τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στη φάση των ομίλων για τη σεζόν 2023-2024, σε λίστα κατάταξης με κριτήριο την χρηματιστηριακή τους αξία.

Παρόλα αυτά η η διαφορά μεταξύ των δύο είναι χαοτική. Όπως είναι λογικό αυτή η εικόνα δεν άφησε τον κόσμο να σχολιάσει και να κάνει χιούμορ. 

«Κάνει τον Χάαλαντ να μοιάζει μικρός», είπε ένας, «Ο Μπερνάρντο Σίλβα μοιάζει μικροσκοπικός και ο Χάαλαντ λιγότερο επιβλητικός. Απίστευτο», σχολίασε ένας άλλος.