Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ήδη τατουάζ την κατάκτηση του τρεμπλ (vid)
i

©TikTok/stuart3108

Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ήδη τατουάζ την κατάκτηση του τρεμπλ (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:17 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 07.06.2023

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι βιάστηκε να στέψει την ομάδα του πρωταθλήτρια Ευρώπης και έκανε τατουάζ την κατάκτηση του τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Ίντερ στον τελικό του Champions League (10/06) και με νίκη θα ολοκληρώσει το τρεμπλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ένας οπαδός των «πολιτών» βιάστηκε ιδιαίτερα να στέψει την ομάδα του πρωταθλήτρια Ευρώπης αφού έκανε ήδη τατουάζ τα τρία τρόπαια.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε αρχικά την Premier League (αφήνοντας πίσω της την Άρσεναλ) και στη συνέχεια πήρε και το FA Cup επικρατόντας με 2-1 της συμπολίτισσας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον τελικό της διοργάνωσης. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κερδίσει την Ίντερ και να σηκώσει το πρώτο Champions League στην ιστορία της ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα το τρεμπλ, που μόνο η Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατάφερε να το κάνει (1999).

Ένας οπαδός της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει να δει την ομάδα του πρωταθλήτρια Ευρώπης και έκανε ήδη τατουάζ με τα τρία τρόπαια και την επιγραφή «Νικητές τρεμπλ 2023». Ο συγκεκριμένος φίλος της Σίτι το κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Απειλεί» τη Μάντσεστερ Σίτι ο Λαουτάρο: «Πρέπει να ανησυχούν που παίζουν μαζί μας»
CHAMPIONS LEAGUE

10:01 - 07.06.2023

«Απειλεί» τη Μάντσεστερ Σίτι ο Λαουτάρο: «Πρέπει να ανησυχούν που παίζουν μαζί μας»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι, έδειξε αρκετά αισιόδοξος, ενώ «απείλησε» την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ότι πρέπει να ανησυχούν που παίζουν με την ομάδα του.

Κάποιες απαντήσεις που ακολούθησαν ήταν οι εξής:

«Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί οι άνθρωποι κάνουν τέτοια τατουάζ πριν από το παιχνίδι! Δεν είναι πιο εύκολο να περιμένεις μέχρι να τελειώσουν όλα και να το κερδίσει πραγματικά; Βλ@κας».

«Ελπίζω πραγματικά αυτό να του γυρίσει μπούμερανγκ».

«Φόρτσα Μιλάνο».

«Φαντάσου να νικήσει η Ίντερ».

Την ίδια ώρα ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει ότι η επιτυχία της ομάδας του τη φετινή σεζόν (αλλά και γενικότερα) θα κριθεί μέσω του Champions League. Ο Γκουαρδιόλα θεωρεί άδικο το γεγονός αυτό ωστόσο έκανε σαφές ότι θα πρέπει να το αποδεκτούν.

«Είναι άδικο, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα σαν ένας σπουδαίος σύλλογος, πρέπει να ανέβουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει να κατακτήσουμε το Champions League, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.