Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Φόντεν - Άγνωστο πότε θα επιστρέψει

Φιλ Φόντεν

i

©Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Φόντεν - Άγνωστο πότε θα επιστρέψει

Sportal newsroom 21:55 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 26.03.2023

Ο Φιλ Φόντεν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας , άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Ο Φιλ Φόντεν μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας . Την είδηση την έκανε γνωστή  η εθνική ομάδα της Αγγλίας, η οποία ανέφερε ότι θα χάσει τον αγώνα με την Ουκρανία, στον οποίο τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν με 2-0.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άγγλος εξτρέμ θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ την πρώτη του Απρίλη για την Premier League, αλλά και τα δύο ματς των προημιτελικών του Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (11 Απρίλιου και 19 Απρίλιου). Ακόμη ο 22χρονος θα δώσει «μάχη» για να προλάβει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Wembley στις 23 του Απρίλη. 

Ο Φόντεν σήμερα (26/3) το πρωί πήγε στο Λονδίνο μετά από παράπονα για ενοχλήσεις στην κοιλιά που είχε. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε  στο Μάντσεστερ για να αναρρώσει και η πρώτη εκτίμηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι σε τέσσερις εβδομάδες. 

«Ο Φόντεν θα επιστρέψει σήμερα στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει την ανάρρωσή του. Δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League και είναι ακόμα αβέβαιος ο χρόνος απουσίας του», ήταν η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι

Ο 22χρονος τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την Εθνική Αγγλίας στον αγώνα με την Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro έπαιξε μόλις δώδεκα λεπτά.