Ρεπόρτερ του Sky Sports αποκλείστηκε από ομάδα της Premier League λόγω της γυναίκας του...

Έρικ Τεν Χαχ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Ρεπόρτερ του Sky Sports αποκλείστηκε από ομάδα της Premier League λόγω της γυναίκας του...

Κώστας Τσιακλής 13:35 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 21.03.2023

Ένας δημοσιογράφος του Sky Sports θα τιμωρηθεί από ομάδα της Premier League καθώς πιάστηκε να είναι παράνομα στα αποδυτήρια του συλλόγου με τη γυναίκα του.

Ένας δημοσιογράφος του Sky Sports βρίσκεται σε μπελάδες με ομάδα της Premier League, καθώς πιάστηκε με τη γυναίκα του από έναν steward στα αποδυτήρια του συλλόγου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Sun, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος επισκέφτηκε με τη γυναίκα του τα αποδυτήρια της ομάδας δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, χωρίς να του έχει δοθεί άδεια πρόσβασης στο συγκεκριμένο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι παίρνουν άδεια για να βρίσκονται στην αίθουσα των συνεντεύξεων, αλλά και σε καθορισμένη θέση στην κερκίδα στην οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τα λάπτοπ τους για να καταγράφουν το ρεπορτάζ τους για το εκάστοτε παιχνίδι. Tα συνεργεία μετάδοσης όμως όπως το Sκy Sports, έχουν επιπλέον πρόσβαση σε διάφορες ζώνες πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ρεπόρτερ του διάσημου καναλιού πλέον αντιμετωπίζει ποινή, η οποία θα του απαγορεύσει να παρευρεθεί στο γήπεδο της  συγκεκριμένης ομάδας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τρία δευτερόλεπτα βίντεο εξηγεί απόλυτα γιατί η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ
PREMIER LEAGUE

10:51 - 21.03.2023

Τρία δευτερόλεπτα βίντεο εξηγεί απόλυτα γιατί η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ

Ένα στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλλας δείχνει πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι η ομάδα του Λονδίνου και «δικαιολογεί» την πρωτιά της στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοσιογράφος τιμωρείται από έναν σύλλογο της Premier League, καθώς στο παρελθόν ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επέβαλε ποινή επτά χρόνων στο BBC έπειτα από ένα ντοκιμαντέρ που έκανε για τον ίδιο και τον γιο του.

Επιπλέον, το 2011 ο ίδιος προπονητής αποφάσισε να τιμωρήσει τις κάμερες του δικτύου του Sky Sports καθώς αρνήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση για τον Ράιαν Γκιγκς. Φέτος ο νυν προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, δεν ήταν διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός ρεπόρτερ του Sky νωρίτερα στη σεζόν, αφού ο Ολλανδός λέγεται ότι ήταν δυσαρεστημένος με την προηγούμενη συμπεριφορά συγκεκριμένου ρεπόρτερ.

Καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ έβγαινε από το γήπεδο με την ομάδα ασφαλείας του, ο Κότεριλ προσπάθησε να κάνει μια ερώτηση στον προπονητή, λέγοντας: «Είσαι ενθουσιασμένος που ξεκινάς;», Ο Κότεριλ επανέλαβε την ερώτηση αφού τον έσπρωξε ένας από τους φρουρούς ασφαλείας.

Αφού μετακινήθηκε προς τη μία πλευρά, ο Κότεριλ είπε στον εν λόγω φρουρό: «Μη με πιέζεις, είσαι στην τηλεόραση».

Στο τέλος, καθώς ο Τεν Χαχ μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο Κότεριλ πρόσθεσε: «Δεν φαίνεται καλό. Δεν φαίνεται καλό να το χειρίζεται η ασφάλεια Έρικ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλος σύλλογος».