«Συναγερμός» στη Σίτι: Τραυματίστηκε ο Χάαλαντ σε προπόνηση της Νορβηγίας (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

«Συναγερμός» στη Σίτι: Τραυματίστηκε ο Χάαλαντ σε προπόνηση της Νορβηγίας (vid)

Κώστας Τόπας 10:25 - 20.03.2024

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το νέο τραυματισμό που φαίνεται να υπέστη ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε προπόνηση με την εθνική Νορβηγίας.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Νιούκαστλ το περασμένο Σάββατο (16/03), κάτι που προκάλεσε φόβους για πιθανό τραυματισμό. Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποβάθμισε αυτό στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και είπε στους παίκτες του να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής δύο εβδομάδων.

«Γνωρίζουν ότι πάλεψαν πολύ και προπονούνται πολύ, πολλή αδρεναλίνη και συγκέντρωση για να φτάσουν σε αυτή τη θέση. Ξέρουν ότι είναι φιλικά παιχνίδια και πρέπει να το χειριστούν με σύνεση. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουν», τόνισε ο τεχνικός των Πολιτών.

Αλλά οι ανησυχίες για έναν τραυματισμό για τον Χάαλαντ έχουν προκύψει ξανά. Αφού ενσωματώθηκε με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, ο «Cyborg» εμφανίστηκε να αισθάνεται κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του. Ο Νορβηγός επιθετικός φέρεται να έπεσε στο έδαφος από πόνους μετά από ένα σουτ στο τέρμα και στη συνέχεια έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι το θέμα είναι τόσο κακό όσο φαινόταν αρχικά. Μιλώντας στο TV2, ο γιατρός της ομάδας της Νορβηγίας τόνισε ότι δεν υπάρχει «κανένα πρόβλημα» με τον Χάαλαντ, κάτι που θα πρέπει να σημαίνει ότι θα εμφανιστεί στα φιλικά παιχνίδια με Τσεχία και τη Σλοβενία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Χάαλαντ θα έχει εκτεταμένο διάλειμμα το καλοκαίρι, καθώς η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2024 στη Γερμανία. Η ομάδα του Στόλε Σόλμπακεν τερμάτισε τρίτη στον προκριματικό της όμιλο και δεν θα εμφανιστεί στο τουρνουά του καλοκαιριού, αν και έχει προγραμματισμένα δύο φιλικά τον Ιούνιο.

Ο Κανσέλο «σπάει» τη σιωπή του για τη κόντρα με τον Γκουαρντιόλα: «Δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα»
PREMIER LEAGUE

09:21 - 20.03.2024

Ο Κανσέλο «σπάει» τη σιωπή του για τη κόντρα με τον Γκουαρντιόλα: «Δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα»

Ο Ζοάο Κανσέλο έφυγε από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2022 μετά από ρήξη με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Πορτογάλο μπακ να παραδέχεται ότι ο λόγος της αποχώρησής του από τους Πολίτες ήταν λόγω διαφωνιών που είχε με τον Καταλανό προπονητή.

Ο Γκουαρδιόλα θα ελπίζει ότι ο Χάαλαντ θα μπορέσει να περάσει το διεθνές διάλειμμα αλώβητος, καθώς η Σίτι έχει μια γεμάτη λίστα με τα παιχνίδια μετά την παύση δύο εβδομάδων. Συγκεκριμένα, οι Πολίτες αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ σε στις 31 Μαρτίου πριν φιλοξενήσουν την Άστον Βίλα και ταξιδέψουν στην Κρίσταλ Πάλας σε διάστημα έξι ημερών. Αυτή τη στιγμή η Σίτι βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα της Premier League, με έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο τη Λίβερπουλ και τη δεύτερη Άρσεναλ.