Μάντζιος: «Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε»
i

@intime

Μάντζιος: «Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:28 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 11.11.2023

Για σημαντική νίκη αντίδρασης έκανε λόγο ο προπονητής του Αρη. Στη φάση του πέναλτι υποστήριξε ότι κρίθηκε το παιχνίδι ο Κώστας Μπράτσος.

Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο για must win παιχνίδι για την ομάδα του και εξήρε την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του παρά τις πολλές απουσίες: «Είναι μία σημαντική νίκη. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, Τα προβλήματα είναι γνωστά και έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Ευελπιστώ ότι στη διακοπή θα επιστρέψουν οι περισσότεροι», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και μετέπειτα αναφέρθηκε στην έλλειψη ισορροπίας που παρουσιάζει η ομάδα του: «Το αργό τέμπο έχει να κάνει με εμάς. Είμαστε σε μία φάση που μία καινούργια ομάδα χτίζεται εν μέσω προβλημάτων και αλλαγών. Δεν έχουμε την ισορροπία που θέλουμε ως ομάδα. Σήμερα όμως ήταν must win παιχνίδι. Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπράτσος χαρακτήρισε κομβική την φάση του πέναλτι που έδωσε το προβάδισμα στον Άρη: «Είναι πολλά τα δεδομένα που αν λάβουμε υπόψη το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Το ελέγξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο βγήκαμε με μεγάλη δυναμική κι έχοντας φάσεις αλλά και το μομέντουμ.Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι όπου εκεί που είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι και προσπαθούσαμε να βρούμε το γκολ μετά έπρεπε να ρισκάρουμε. Εκεί ήρθε το δεύτερο γκολ του Άρη σε παιχνίδι μετάβασης. Για μένα εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας δεν πατούσε την περιοχή μας».

Ρωτήθηκε τέλος για την προσπάθεια για την παραμονή και την αντίδραση που χρειάζεται βάσει και του δύσκολου προγράμματος. «Η ομάδα έβγαλε αντίδραση γιατί το παιχνίδι παίχθηκε στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα».