Μάντζιος: «Περιμένουμε τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Μάντζιος: «Περιμένουμε τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Δημήτρης Χούπης 21:57 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 13.02.2024

Στην ανάγκη να βρεθεί ο κόσμος του Άρη στη ρεβάνς στάθηκε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, μετά το «διπλό» επί του Παναιτωλικού.

Ο Άρης χάρη στο γκολ του Φραν Βέλεθ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού και έκανε το μισό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 14 χρόνια. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος, σχολίασε ότι ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό. Στο τέλος τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση. Ρωτήθηκε επίσης για το άγχος που φάνηκε να έχει η ομάδα του στο ξεκινημα λέγοντας: «Είναι λογικό να υπάρχει άγχος, διότι είμαστε κοντά σε ένα βήμα που έγινε τελευταία φορά το 2010. Όσο υπάρχει πίεση, υπάρχει και άγχος», είπε και αναφέρθηκε στην παρουσία του Μανού Γκαρθία αλλά και του Φραν Βέλεθ. «Είναι εσωτερικές μεταγραφές. Μας έλειψαν … Ειδικά με τον Μάνου είχαμε μεγάλη έλλειψη στα δημιουργικά χαφ. Όπως στα Γιάννενα έτσι και σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Χρειάζεται στήριξη και χρόνο. Μιλάμε συνεχώς για να διαχειριστεί το μεγάλο διάστημα που έλειπε», απάντησε.

Τέλος έκανε αναφορά στην κόπωση απο τα 12 παιχνίδια σε 40 μέρες: «Υπάρχει σωματική και πνευματική κόπωση. Κάναμε πολλά παιχνίδια σε σαράντα μέρες. Υπάρχει μεγάλη κούραση. Κάναμε το πρώτο βήμα για τον τελικό. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε στο Περιστέρι. Κάποιοι παίκτες είναι κομβικοί, επειδή δεν έχουμε πολλές επιλογές. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε. Άλλες φορές έχουμε καλή απόδοση, άλλες όχι».

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV

«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:09 - 12.02.2024

«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη Γαλλία αποφάσισε να συνδυάσει τις ομορφιές της Αθήνας με τους αγώνες της Stoiximan Super League. Πως; Πουλώντας πακέτα διακοπών τα οποία περιλαμβάνουν αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας.

«Κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα δύσκολο γήπεδο, με ωραία ατμόσφαιρα που τόσο έλειψε το τελευταίο διάστημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεχτήκαμε πίεση από λάθη δικά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Βρήκαμε το γκολ και τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».