Μάντζιος: “Σημαντική νίκη αλλά δεν καταφεραμε τίποτα ακόμη”
i

@intime

Μάντζιος: “Σημαντική νίκη αλλά δεν καταφεραμε τίποτα ακόμη”

Ο προπονητής του Αρη είδε βελτίωση στο αγωνιστικό προσωπο της ομάδας του, καλύτερο ρυθμό αλλά και κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ακης Μάντζιος στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τη δεύτερη σερί νίκη του Αρη, τη χαρακτήρισε δίκαιη και χωρίς άγχος σε σχέση με τον αγώνα κόνρα στον Πανσερραϊκό: «Δεν είχε θρίλερ σήμερα, καθαρίσαμε το παιχνίδι πιο σύντομα. Δίκαια νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα. Κάναμε φάσεις, είχαμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο”.

Ο προπονητής του Αρη είδε την ομάδα του να βελτιώνεται αλλά τόνισε ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη τίποτα: “Σημαντική νίκη, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα. Πετύυχαμε μια δύσκολη και δίκαιη νίκη, απέναντι σε μαζική άμυνα στο χαμηλό τρίτο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τα στοιχεία που θα έπρεπε να έχουμε. Δεν είχαμε ρυθμό και τοποθετήσεις. Στο Β’ ημίχρονο ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είχαμε καλές εναλλαγές, ανεβάσαμε ρυθμό. Κερδίσαμε, πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, για τη συνέχεια και τη ψυχολογία”

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:32 - 29.10.2023

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης

Ο Άρης πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0. Σκόρερ για τους «κίτρινους» στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα.

Για τη χρήση του Παναγίδη πίσω από τον φορ και το γεγονός πως συνεχώς δοκιμάζεται εκεί διαφορετικός παίκτης:“Δεν έχει η ομάδα παίκτη να παίξει εκεί πίσω. Ο Ρουπ και ο Μάνου Γκαρθία είναι τραυματίες. Ο Παναγίδης πήρε δικαιωματικά τη θέση του βασικού σήμερα. Τον πιστεύουμε και του δίνουμε χρόνο.”

Για τη φανέλα βασικού στον Κάρλσον:

“Είναι ένας παίκτης που είναι χρήσιμος για την ομάδα μας. Μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Είχε διάθεση, μερικές στιγμές δεν του βγήκε”.

Για τον Οντουμπάτζιο και την τιμωρία του Φαμπιάνο:

“Νομίζω πως είναι κάκωση. Ευελπιστώ να μην βγήκε ο ώμος του. Για τον Φαμπιάνο, δεν έχω σκεφτεί ακόμα που θα δηλωθεί”.

Για την εικόνα του Νταρίντα σε σχέση με τα προηγούμενα:

“Από τη πρώτη μέρα που ήρθα, ο Νταρίντα είχε πρόβλημα. Και κόντρα στη Τρίπολη, είχε πρόβλημα, έμεινε έξω με τον ΠΑΟΚ. Επανήλθε στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια και έπαιξε ανελλιπώς. Με τη διακοπή φρεσκαρίστηκε. Ηταν επιβαρυμένος και τώρα πιο είδαμε έναν Νταρίντα απελευθερωμένο”.