Μάντζιος: «Το κίνητρο μας το δίνει και μόνο που είμαστε στον Άρη»
i

©intime

Μάντζιος: «Το κίνητρο μας το δίνει και μόνο που είμαστε στον Άρη»

Για τη σημασία της μεγάλης νίκης στην Τούμπα μίλησε ο προπονητής του Άρη στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αρχικά ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο κίνητρο που βρήκαν οι παίκτες του: «Έχουμε μείνει πίσω από την τέταρτη θέση. Το κίνητρο ότι είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης, είναι από μόνο του κίνητρο για να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό κάναμε και σήμερα. Πέρα από το ότι ήταν παιχνίδι της πόλης και το τι σημαίνει και για τις δύο ομάδες. Κάναμε μια σημαντική νίκη και κλείνουμε μια εβδομάδα από το παιχνίδι στο Βικελίδης με την ΑΕΚ, την πρόκριση στον τελικό και το σημερινό σπουδαίο διπλό” σημείωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για την τακτική πάνω στην οποία βασίστηκε η νίκη είπε: «Νομίζω είχε πολλή τακτική ο αγώνας. Στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ να μας δημιουργήσει φάσεις. Εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που είχαμε και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Άρης ρίχνει ομάδα από την πρώτη θέση: «Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι είναι. Παίζουμε για εμάς, την ομάδα μας και τον κόσμο μας. Καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, σε έναν μεγάλο στόχο που είχαμε. Θα παίζουμε για εμάς, θα παίζουμε για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, αλλά και για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει του τελικού που είναι σε δύο μήνες».

Τέλος για το γεγονός ότι δεν έχει ηττηθεί φέτος η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ είπε: «Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο διπλό, με τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς για τη ψυχολογία μας. Συνεχίζουμε».