Χαμός για το πρωτάθλημα: Αυτή είναι η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των Play Offs

Χαμός για το πρωτάθλημα: Αυτή είναι η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των Play Offs

Sportal newsroom 22:56 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 10.03.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια της πρεμιέρας των playoffs.

Χαμός με το... καλημέρα των playoffs στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League!

Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της πρεμιέρας των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος έφεραν τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία. Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά...

Στο ντέρμπι «αιωνίων» μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στην ολική ανατροπή και κατ' επέκταση στη νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έτσι, ανέβηκε εκείνος τρίτος με 59 βαθμούς και έριξε τους Πειραιώτες στην 4η θέση με 57 βαθμούς.

Sportal Sunday Live: Πράσινος θρίαμβος στο Φάληρο με ανατροπή, «αεράτη» και ξανά πρώτη η ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

22:28 - 10.03.2024

Sportal Sunday Live: Πράσινος θρίαμβος στο Φάληρο με ανατροπή, «αεράτη» και ξανά πρώτη η ΑΕΚ

Η Sportal Sunday Live μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρέλαση της ΑΕΚ στη Λαμία, θρίλερ στο τελευταίο 20λεπτο στο ντέρμπι της Τούμπας (live ενημέρωση). Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας, Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος στον αέρα της εκπομπής με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Φάληρο, Θεσσαλονίκη και «Αθανάσιος Διάκος». Παρουσιάζουν Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Από 'κει και πέρα, στο... Classico της Θεσσαλονίκης ο Άρης ήταν αυτός που πήρε το «τρίποντο», επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να χάσει την πρωτιά, την οποία πήρε η ΑΕΚ, η οποία ήταν επιβλητική στη Λαμία, «καθάρισε» με 4-0 και επέστρεψε στην κορυφή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE