Sportal Sunday Live: Πράσινος θρίαμβος στο Φάληρο με ανατροπή, «αεράτη» και ξανά πρώτη η ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:28 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 11.03.2024

Η Sportal Sunday Live μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρέλαση της ΑΕΚ στη Λαμία, θρίλερ στο τελευταίο 20λεπτο στο ντέρμπι της Τούμπας (live ενημέρωση). Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας, Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος στον αέρα της εκπομπής με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Φάληρο, Θεσσαλονίκη και «Αθανάσιος Διάκος». Παρουσιάζουν Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Η κυριακάτικη συνήθεια που γίνεται λατρεία, ήταν και πάλι εδώ!

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και απόψε, στο στούντιο του Sportal ήταν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης για ακόμα μία Sportal Sunday, σερβίροντας όλο τον απόηχο από τα μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης από «Γ. Καραϊσκάκης» και Τούμπα αντίστοιχα, αλλά και με τη δοκιμασία της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας.

Οι ρεπόρτερ του Sportal, Διονύσης Βερβελές, Μπάμπης Τσιμπίδας, Κώστας Τσίλης, Μάνος Τσαλγατίδης και Αλέξης Σαββόπουλος καταθέτουν το δικό τους σχόλιο για τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα των playoffs και μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα της σπουδαίας αγωνιστικής δράσης, με φόντο την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το Sportal «σέρβιρε» μία απολαυστική και αποκαλυπτική Sportal Sunday!