Τερίμ: «Μπήκαμε καλά στα playoffs και θα συνεχίσουμε έτσι»
i

© Intime

Τερίμ: «Μπήκαμε καλά στα playoffs και θα συνεχίσουμε έτσι»

Sportal newsroom 22:37 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 10.03.2024

Ο Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στα playoffs της https://www.sportal.gr/podosfairo/diorganoseis/stoiximan-superleague-17https://www.sportal.gr/podosfairo/diorganoseis/stoiximan-superleague-17, αφού στην πρεμιέρα επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουν αυτός και οι παίκτες του από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν είχαμε δώσει ευκαιρία πριν το γκολ. Ξέραμε πώς να επιστρέψουμε και το κάναμε. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ότι έχουμε δουλέψει το είδαμε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου. Μπήκαμε καλά στα πλέι οφς και θα συνεχίσουμε έτσι. Χρωστάγαμε μια τέτοια νίκη στους οπαδούς μας. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα.

Οσκαρικός Παναθηναϊκός έκανε παρέλαση στα γενέθλια του Ολυμπιακού και μπήκε γερά στη μάχη για τον τίτλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:28 - 10.03.2024

Οσκαρικός Παναθηναϊκός έκανε παρέλαση στα γενέθλια του Ολυμπιακού και μπήκε γερά στη μάχη για τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολάρα του Ποντένσε, αλλά ο φοβερός Παναθηναϊκός με εμφάνιση για Όσκαρ του Ιωαννίδη ανέτρεψε το σκορ κι έκανε παρέλαση με 3-1, μπαίνοντας γερά πλέον στο παιχνίδι του τίτλου.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες είναι να μην δεχθούμε τίποτα. Και να χάνουμε πρέπει να δίνουμε μάχη. Πρέπει να αντιδράμε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Να αντιδρούμε όποιο και να είναι το σκορ».

🔴Πράσινος θρίαμβος στο Φάληρο με ανατροπή, «αεράτη» και ξανά πρώτη η ΑΕΚ - Sportal Sunday Live