Μαρία Σάκκαρη: «Ξέρω ποιος είναι αυτός που ανεβάζει στο You Tube κάθε μου ήττα»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Μαρία Σάκκαρη: «Ξέρω ποιος είναι αυτός που ανεβάζει στο You Tube κάθε μου ήττα»

Μαρία Δαλιάνη • 09:39 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάκτηση του Γουαδαλαχάρα απάντησε για άλλη μία φορά στην κριτική που δέχεται στα social media.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει δεχτεί στο παρελθόν και συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις στα social media όμως ξέρει να διατηρεί την ψυχραιμία της και φροντίζει να δίνει τις απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σάκκαρη με την κατάκτηση του Γουαλαχάρα ξέσπασε και τόνισε ότι επιτέλους «βούλωσε» στόματα ωστόσο δεν έμεινε εκεί. 

Σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην σελίδα WTA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που την στοχοποιούν διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζουν μόνο τις ήττες της τονίζοντας πως νιώθει ικανοποιημένη μετά την κατάκτηση του Γουαλαχάρα. Μάλιστα, εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη κατάκτηση του τουρνουά του Γουαδαλαχάρα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ακόμα και τους haters.

«Ζούμε στο 2023. Τα social media είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Η Κόκο (Γκάουφ) είχε πει ότι ξέρει τα user names. Κι εγώ τα ξέρω. Ξέρω τον άνθρωπο με κανάλι στο YouTube που ποστάρει όλες τις ήττες μου σε ημιτελικά, όλες τις ήττες μου σε τελικούς.

Ξέρω. Τώρα δεν μπορώ να περιγράψω την ικανοποίηση. Όταν αποδεικνύεις σε αυτούς τους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος, είναι καύσιμο. Έτσι δούλεψε για μένα. Ήξερα ότι θα ερχόταν, απλά δεν ήξερα πότε. Τους ευχαριστώ, μου έδωσαν δύναμη».