Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© PrtScr

Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:31 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 27.06.2023

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον λόγο πήρε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις δέχεται.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και μίλησε για τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται, αλλά και για την αναρχία που υπάρχει στα social media.

«Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένα κράτος, όλα τα έχω κάνει μόνος μου»

Για την επίθεση που δέχεται: «Ο χαρακτήρας μου μου επιτρέπει να έχω εκρήξεις, οι οποίες βοηθάνε στο να τελειώνει εκεί μια μεγάλη στενοχώρια. Με το που τελειώνει έχεις τις εφεδρείες μέσα σου για να συνεχίζεις να κερδίζεις. Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα. Ανθρώπους να κάνουν καριέρα απειλώντας. Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος και αυτοί το αρμέγουν. 

Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένα κράτος, όλα τα έχω κάνει μόνος μου. Με μεγάλα deals που παίρνουν δημοσιότητα. Υπάρχουν οργανισμοί που ελέγχουν αυτά τα deals. Στη χώρα μας θα πρέπει ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Η κριτική θα πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετα και είναι καλοπροαίρετα. Ο Ολυμπιακός είναι οργανωμένος καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα και είναι 10-20 χρόνια μπροστά. Εδώ υπάρχει μια αναρχία των Social media. Ο καθένας που χρειάζεται γιατρικη και ψυχολογική υποστήριξη γράφει ότι θέλει. Το θέμα είναι να μη νευριάζεις μαζί του γιατί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη».

Μαρινάκης: «Ότι φτιάχνουμε στο Καραϊσκάκης το κάνουμε μόνοι μας - Περιφέρεια και δημόσιο δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:51 - 27.06.2023

Μαρινάκης: «Ότι φτιάχνουμε στο Καραϊσκάκης το κάνουμε μόνοι μας - Περιφέρεια και δημόσιο δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ»

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και μίλησε για το αν υπάρχουν σχέδια για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού: «Έχουμε ξεκινήσει και θεωρώ ότι οι συνεργάτες μου θα ετοιμάσουν πολλές εκδηλώσεις και ντοκιμαντέρ, όσον αφορά την χρυσή ιστορία των 100 χρόνων. Να περιμένετε να δείτε μεγάλα πράγματα τα οποία θα αρμόζουν στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου».