Μαρινάκης: «Στόχος του Ολυμπιακού η ανανέωση του ρόστερ με παίκτες ηλικίας 20-25 ετών»

Μαρινάκης, Κορδόν, Μαρτίνεθ

i

© PrtScr

Μαρινάκης: «Στόχος του Ολυμπιακού η ανανέωση του ρόστερ με παίκτες ηλικίας 20-25 ετών»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:14 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 27.06.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ κι αναφέρθηκε στην ανανέωση του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές ηλικίας 20-25 ετών.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία διεξάγεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον λόγο πήρε και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισήμανε την ηλικιακή ανανέωση του φετινού ρόστερ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Πειαραιωτών ανέφερε πως η ομάδα θα πραγματοποιήσει ορισμένες μεταγραφές με παίκτες από 20-25 ετών που θα έχουν μέλλον.

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανανέωση του ρόστερ: 

«Ο κύριος Κορδόν είναι καταξιωμένος, ότι καλύτερο και πιο ακριβό έχει έρθει στη χώρα. Η επιλογή μας είναι να κάνουμε ορισμένες μεταγραφές με παίκτες από 20-25 ετών που θα έχουν μέλλον, που θα πλαισιωθούν από έμπειρους παίκτες».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και πάλι ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος μίλησε για την αργοπορία στις μεταγραφές:

«Καταλαβαίνω την ερώτηση σας. Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω στη σκιά. Δουλεύουμε καθημερινά. Δεν θα είμαστε στις εφημερίδες και τα κανάλια κάθε μέρα. Να είστε σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της».

Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:31 - 27.06.2023

Μαρινάκης: «Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη χώρα - Κάθε χρόνο εμείς συνεισφέρουμε στο κράτος κι αυτοί το αρμέγουν»

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον λόγο πήρε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις δέχεται.

Το μήνυμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Αυτό που θέλω από τους ποδοσφαιριστές είναι να βγάλει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό. Πρέπει να μοιράζονται την ίδια νοοτροπία και να βελτιώνονται καθημερινά, ώστε να αντιμετωπίζουν αντιπάλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να παίζουμε για τη νίκη, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».