«Σειρήνες» από Βραζιλία για τον Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ

Μάρκος Αντόνιο

i

©Intime

«Σειρήνες» από Βραζιλία για τον Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 12:53 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 24.01.2024

Το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο έχει προσελκύσει ο Μάρκος Αντόνιο ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ από τη Λάτσιο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τελικά τον άφησε πίσω, και πλέον. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τα «ασπρόμαυρα» το έκανε κόντρα στη Λαμία στις 4 Δεκεμβρίου κι έκτοτε ο Βραζιλιάνος έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές, με απολογισμό δύο τέρματα.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, μέσω twitter, αποκάλυψε ότι ο Μάρκος Αντόνιο έχει ελκύσει το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο, η οποία παρακολουθεί την περίπτωσή του. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 6-6.5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του με κανονική μεταγραφή.

«Η Φλαμένγκο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο της Λάτσιο, Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στον ΠΑΟΚ ως δανεικός», αναφέρει η σχετική δημοσίευσή του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Παραναένσε, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ. Στην Εστορίλ έμεινε για επτά μόνο μήνες, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Σαχτάρ Ντονέτσκ προσέφερε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ στην Εστορίλ και έκανε τον 18χρονο τότε αμυντικό μέσο δικό της. Με τη Σαχτάρ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup, είχε 101 συμμετοχές, σκόραρε εννιά φορές και μοίρασε πέντε ασίστ, σε τέσσερις σεζόν. Η απόδοσή του στην Ουκρανία κέντρισε το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία τον απέκτησε το 2022 για 7.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε μία σεζόν στην Ιταλία μέτρησε 22 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.