Ο ατζέντης του Τάισον πήρε θέση για την ανανέωση και τα σενάρια επαναπατρισμού

Τάισον

i

© Intime

Ο ατζέντης του Τάισον πήρε θέση για την ανανέωση και τα σενάρια επαναπατρισμού

Ο ατζέντης του Τάισον, Ντιέγκο Ντορνέλες, μίλησε για το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες που αφορούν το μέλλον του Τάισον. Συγκεκριμένα, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την επιθυμία του Βραζιλιάνου να επαναπατριστεί και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ.

Τη φετινή σεζόν, ο πολύπειρος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στη μηχανή του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ίδιο να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Ντορνέλες, μίλησε στα ΜΜΕ της Βραζιλίας και μεταξύ άλλων πήρε θέση για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είναι γνωστό πως ο Τάισον θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα. Βρίσκομαι στην Ελλάδα και συζητάω το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ».

Πρόεδρος Ιντερνασιονάλ για Τάισον: «Πάντα οι πόρτες της ομάδας θα είναι ανοικτές»

Την ώρα που το θέμα του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ που λήγει το καλοκαίρι είναι ανοικτό, ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, με τον οποίον ο Τάισον είχε έρθει σε ρήξη, μίλησε για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές.

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:35 - 23.01.2024

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από την 22η έως και την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με παρουσία κόσμου, θα διεξαχθεί οριστικά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

«Γνωρίζετε όλοι πως ο Τάισον είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μας. Είναι ένας αναγνωρισμένος σε αξία και ήθος ποδοσφαιριστής. Πάντα οι πόρτες της ομάδας θα είναι ανοικτές για εκείνον, αλλά από την άλλη είναι ένας επαγγελματίας και θα πρέπει να σεβαστούμε όποια απόφαση κι αν πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.