Το «ραντεβού» Βέρμπιτς - Κεντζιόρα και το... απρόοπτο

Βέρμπιτς - Κεντζιόρα

i

© Intime

Το «ραντεβού» Βέρμπιτς - Κεντζιόρα και το... απρόοπτο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:00 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 23.01.2024

Το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα και η συνάντηση του Βέρμπιτς με τον Κεντζιόρα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πήρε αναβολή.

Την ερχόμενη Κυριακή (28/1), όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν (20:30) για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Πριν μερικά 24ωρα, ο Σλοβένος εξτρέμ του «τριφυλλιού», Μπένιαμιν Βέρμπιτς, δημοσιοποίησε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία ποζάρει ο ίδιος με θέα την Ακρόπολη.

Κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση τα σχόλια έπεσαν... βροχή, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν του Τόμας Κεντζιόρα. «Το πιο καυτό παιδί στην Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πολωνός μπακ του ΠΑΟΚ, με τον οποίον ο Βέρμπιτς υπήρξε συμπαίκτης στο παρελθόν, με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου.

Το συγκεκριμένο σχόλιο ο Σλοβένος δεν το άφησε... αναπάντητο, γράφοντας χαρακτηριστικά «28/1», εννοώντας έτσι την ημερομηνία της διεξαγωγής του ντέρμπι της Τούμπας.

Μπορεί οι δύο φίλοι και πρώην συμπαίκτες να «έκλεισαν» ραντεβού, ωστόσο αυτή η συνάντηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς αποχώρησε τραυματίας από το νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) στη Λεωφόρο, παραμένει ακόμη στα πιτς και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο σημαντικά ματς με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.