«Φωτιά» βάζει το βιντεάκι με τον Γιαννούλη να ρωτάει τον Μπακασέτα για Παναθηναϊκό (vid)

Δημήτρης Γιαννούλης & Τάσος Μπακασέτας

i

PrtScr

«Φωτιά» βάζει το βιντεάκι με τον Γιαννούλη να ρωτάει τον Μπακασέτα για Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 13:28 - 23.01.2024

Ο Δημήτρης Γιαννούλης τηλεφώνησε στον Τάσο Μπακασέτα προκειμένου να μάθει τι έγινε με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το κανάλι στο Youtube, Stars Inc. 11, παρουσίασε όλα όσα έγιναν προκειμένου ο Τάσος Μπακασέτας να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Μέσα από το βίντεο, ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για τα όσα έζησε στην Τράμπζονσπορ, από την ημέρα της μεταγραφής του έως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον των «πρασίνων» και για την απόφασή του.

Στο βίντεο, ο «Μπάκα» κάνει βιντεοκλήση με τη μητέρα του προκειμένου να την ενημερώσει για το τελευταίο του παιχνίδι στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι και την άφιξή του στην Αθήνα. Λίγο αργότερα, καλεί τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τα Μέσα για την μεταγραφή του φίλου του στον Παναθηναϊκό και κατευθείαν τον ρωτάει με έκπληξη: «Άλλαξες ρε μ@λ@κ@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;», με τον Μπακασέτα να του απαντά: «Και άργησα κιόλας».

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας μίλησε για τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» για τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι τιμητικό για σένα. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε», ανέφερε μεταξύ άλλων.