Νοκ-άουτ οι Σπόραρ και Βέρμπιτς για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Νοκ-άουτ οι Σπόραρ και Βέρμπιτς για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 14:47 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 22.01.2024

Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς θα απουσιάσουν από τα δύο επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Οι μαγνητικές τους θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς αποχώρησαν τραυματίες από το νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) στη Λεωφόρο. Αμφότεροι έγιναν αναγκαστική αλλαγή και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για δεδομένη απουσία στα δύο ματς που ακολουθούν.

Οι δύο ποδοφαιριστές έκαναν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα βγάλουν μαγνητική εντός της ημέρας. Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσουν τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και, πιθανότατα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (28/01) στην Τούμπα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα θετικά η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζούριτσιτς, ενώ ανεβάζουν στροφές στο ατομικό πρόγραμμα τους οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».