«It’s gonna be a “B”ig day»: Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τον Μπακασέτα με μήνυμα στα social media

Τάσος Μπακασέτας

i

©fcpanathinaikos

«It’s gonna be a “B”ig day»: Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τον Μπακασέτα με μήνυμα στα social media

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:51 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 22.01.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του επίσημου λογαριασμό της στο instagram προϊδέασε τους φιλάθλους των «πράσινων» για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα με το «It’s gonna be a “B”ig day».

Σε ρυθμούς Τάσου Μπακασέτα κινείται ο Παναθηναϊκός. Το βράδυ της Δευτέρας (22/1), λίγο μετά τις 20:00 με πτήση της Turkish Airlines αναμένεται στην Αθήνα για λογαριασμό των «πράσινων» ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός. 

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ στη βαριά ήττα με 5-1 από τη Γαλατασαράι το βράδυ της Κυριακής (21/1) κι ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. 

Μία εξαιρετική εβδομάδα για να είσαι Παναθηναϊκός!

Μία εξαιρετική εβδομάδα για να είσαι Παναθηναϊκός!

Πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σπουδαίες μεταγραφές των Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς, Βίτορ Ούγκο, Ντραγκόβσκι. Μία νοοτροπία νικητή, που δεν λυγίζει από τα προβλήματα και τις απουσίες. Ένας προπονητής που μεταφέρει την αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Τα καλύτερα είναι μπροστά για τον Παναθηναϊκό...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του επίσημου λογαριασμό της στο instagram προϊδέασε τους φιλάθλους των «πράσινων» για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα. Ανέβασε μία φωτογραφία με τη... σκιά του Τάσου Μπακασέτα, όπου πίσω της υπάρχει το LOADING και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα, «It’s gonna be a “B”ig day».