Σπόραρ και Βέρμπιτς έφυγαν τραυματίες, εξετάσεις τη Δευτέρα

Σπόραρ και Βέρμπιτς έφυγαν τραυματίες, εξετάσεις τη Δευτέρα

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:47 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 21.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Άντραζ Σπόραρ και τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να τραυματίζονται στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Αστέρα και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους τη Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται νικηφόρα με τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία, όμως το ιατρικό δελτίο γεμίζει διαρκώς. Εσχάτως, περιέχει δέκα ονόματα, με την προσθήκη του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και του Άντραζ Σπόραρ, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι δύο Σλοβένοι επιθετικοί ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκαν, αυξάνοντας τα προβλήματα που διαχειρίζεται ο Τούρκος προπονητής. Ο Βέρμπιτς αποχώρησε τραυματίας στο 22ο λεπτό, ο Σπόραρ με τη συμπλήρωση μίας ώρας.

Ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς θα υποβληθούν σε εξετάσεις τη Δευτέρα, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να διαγνώσει την κατάσταση τους. Ωστόσο, επειδή το διάστημα μέχρι τον πρώτο προημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι μικρό, οι δύο ποδοσφαιριστές δύσκολα θα προλάβουν.

Βέβαια, ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός πιο σοβαρού τραυματισμού, οπότε θα τεθούν νοκ-άουτ και για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα. Εκεί που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής.

Αλύγιστος ο μισός Παναθηναϊκός καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης κι ετοιμάζεται για ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:26 - 21.01.2024

Αλύγιστος ο μισός Παναθηναϊκός καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης κι ετοιμάζεται για ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός απτόητος από τους τραυματισμούς, αφού έχασε και τους Σπόραρ, Βέρμπις, νίκησε 2-0 τους Αρκάδες με τους Αϊτόρ, Γεντβάι και μετά τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, θα πάιξει ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικά εάν απουσιάσει ο Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός θα ξεμείνει από «φουνταριστούς». Ο Ιωαννίδης δεν παίζει και οριακά θα είναι έτοιμος για την Τούμπα και ο Γερεμέγεφ έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Οπότε, ο Τερίμ θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει ένα σχήμα με πασπαρτού στράικερ, αφού δεν έχει ούτε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Τουλάχιστον, για τα άκρα της επίθεσης ο Τερίμ υπολογίζει τον φορμαρισμένο Ντάνιελ Μαντσίνι και τον Αϊτόρ που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ανεβαίνει σταδιακά και ο Δημήτρης Λημνιός.