Το συγκινητικό αντίο του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ: «Ελαβα αγάπη και σεβασμό στην Τουρκία» (vid)

Τάσος Μπακασέτας

i

PrtScr

Το συγκινητικό αντίο του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ: «Ελαβα αγάπη και σεβασμό στην Τουρκία» (vid)

Κώστας Τόπας 09:19 - 22.01.2024

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Γαλατασαράι, ο Τάσος Μπακασέτας που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ έστειλε το δικό του «αντίο» στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποχώρησε από την Τράμπζονσπορ έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας διεθνής, που αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (22/01) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους», αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τραπεζούντας το απόγευμα της Κυριακής (21/01) στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι.

Η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα με 5-1, αλλά ο Τάσος Μπακασέτας χειροκρότησε κι αποχαιρέτησε τον κόσμο που ήταν στον γήπεδο.

«Σήμερα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ. Στην πραγματικότητα, φυσικά, μακάρι αυτός ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος. Φυσικά, δεν θα ήθελα να είναι σε ένα τέτοιο ματς ντέρμπι στο γήπεδο μας με τέτοιο σκορ».

Δηλώνοντας ότι έλαβε σεβασμό και αγάπη από όλους όσο ήταν στην Τουρκία, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είπε: «Μερικές φορές στη ζωή, οι επιθυμίες σου δεν είναι έτσι. Δεν πάνε θετικά. Μερικές φορές μπορεί να μην είναι αυτό που θέλεις. {ρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην Τουρκία. Ελαβα αγάπη και σεβασμό εδώ καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μου», κατέληξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.