Στην Αθήνα ο Μπακασέτας - Η ώρα άφιξης του διεθνή μεσοεπιθετικού

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Στην Αθήνα ο Μπακασέτας - Η ώρα άφιξης του διεθνή μεσοεπιθετικού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:34 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 21.01.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας τη Δευτέρα (22/01). Η ώρα άφιξής του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, ετοιμάζεται για επαναπατρισμό έπειτα από μία πενταετία στην Τουρκία

Το «τριφύλλι» με το κλείσιμο της μεταγραφής θα μετατρέψει τον 30χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα, ενώ πλέον έγινε γνωστή και η ώρα άφιξης του έμπειρου μεσοεπιθετικού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 20:15 ο Μπακασέτας θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο κι έπειτα από λίγες ώρες θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, θα έχει κλιμακωτή αύξηση και μαζί με τα χρήματα που θα δοθούν στην Τράμπζονσπορ, θα μιλάμε για ένα deal που θα μπορεί να φτάσει και στα έξι εκατομμύρια ευρώ συνολικά.