«Σκεφτόμαστε τον Μπερνάρ, αλλά για το καλοκαίρι»

Μπερνάρ

i

Intime

«Σκεφτόμαστε τον Μπερνάρ, αλλά για το καλοκαίρι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:28 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 23.01.2024

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο παραδέχτηκε πως διαπραγματεύεται την απόκτηση του Μπερνάρ, όμως ξεκαθάρισε πως αυτή θα δρομολογηθεί για το καλοκαίρι.

Το φλερτ ανάμεσα στον Μπερνάρ και στην Ατλέτικο Μινέιρο, πλέον πραγματοποιείται υπό το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει το δικαίωμα από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί διότι διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του Μπερνάρ, Αντριάνο Σπαντότο, συναντήθηκε με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Γκαετάνο, συναντήθηκαν προ ημερών και συζητήσαν για τους όρους της συνεργασίας τους. 

Πάντως, ο Γκαετάνο προσπάθησε να μην καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες. Παραδεχόμενος, βέβαια, πως ο επαναπατρισμός του Μπερνάρ δεν αφήνει αδιάφορη τη «Γκάλο». Ο Βραζιλιάνος παράγοντας προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά…

«Δεν έχουμε καταθέσει πρόταση, αλλά η επιθυμία της Ατλέτικο Μινέιρο είναι να επαναπατρίσει και να έχει τους καλύτερους Βραζιλιάνους, ειδικά τους παίκτες που είναι δεμένοι μαζί μας. Ο Μπερνάρ δεν είναι απλά ένας σπουδαίος παίκτη, σε πολύ καλή ηλικία, μόλις 31 ετών, αλλά είναι συνδεδεμένος μαζί μας. Οπότε, η Ατλέτικο δεν μπορεί να αποφύγει να σκέφτεται ένα πρότζεκτ όπως ο Μπερνάρ» εξήγησε ο Γκαετάνο, εστιάζοντας στο παρελθόν του Μπερνάρ.

Ο Γκαετάνο παραχώρησε συνέντευξη στον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό «CNN Esportes» και επισήμανε, πως η απόφαση για τη μεταγραφή του Μπερνάρ, εναπόκειται στη διοίκηση. «Εάν εξαρτάται από μένα, χωρίς δισταγμό θα καταθέσουμε πρόταση» τόνισε με θάρρος ο Γκαετάνο.

Πάντως, ο Γκαετάνο διευκρίνισε πως δεν υπάρχει πιθανότητα για την απόκτηση του Μπερνάρ από την Ατλέτικο Μινέιρο σε αυτό το τάιμινγκ: «Ο Μπερνάρ είναι ένα λαοφιλές είδωλο, ένας φοβερός άνθρωπος, αλλά δεν θα ασχοληθούμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τώρα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως, αυτός και ο μάνατζερ του ακούνε προτάσεις για ένα προσύμφωνο για να γυρίσει στη Βραζιλία».

Ο Μπερνάρ έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής της «Γκάλο» και το 2013 κατέκτησε μαζί της το Κόπα Λιμπερταδόρες. Όταν μετακόμισε στην Ουκρανία, ο Βραζιλιάνος άσος επαναλάμβανε στις δηλώσεις του πως στην πατρίδα του, θα επιστρέψει μόνο για την Ατλέτικο και οι οπαδοί το εκτιμούν αυτό.