«Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα»: Το κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλλάς πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα»: Το κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλλάς πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλλάς, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, απηυθύναν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 28 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 44 βαθμούς έκαστος και όπως γίνεται κατανοητό, ο νικητής του αγώνα θα πάρει... αέρα τριών βαθμών.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κάλεσαν όλο τον «ασπρόμαυρο» κόσμο έξω από το Μακεδονίας Παλλάς την Κυριακή, προκειμένου να στηρίξει-εμψυχώσει και συνοδεύσει την ομάδα μέχρι το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι φίλοι του Δικεφάλου:

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες(μέχρι τον επόμενο) στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Όλος ο συλλογος σε επαγρύπνιση για να ξαναζήσουμε τις στιγμές του 2019 με την κατάκτηση του double. Βάλτε το σπρώξιμο απ’ τις σφυρίχτρες εκεί που ξέρετε.

Την Κυριακή 28/1 στις 17.00 καλούμε όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. στο Makedonia Palace προκειμένου να συνοδεύσουμε την ομάδα με μηχανοκίνητη πορεία στο δρόμο προς τη νίκη.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος στον Π.Α.Ο.Κ.».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που παραμένει εκτός λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν. Όσον αφορά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ στο Βόλο και είναι και πάλι διαθέσιμος.

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:35 - 23.01.2024

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από την 22η έως και την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με παρουσία κόσμου, θα διεξαχθεί οριστικά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Τη δεδομένη στιγμή τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Τόμας Κεντζιόρα στην άμυνα (Μιχαηλίδης ή Κουλιεράκης), ποιος θα ξεκινήσει πίσω από τον φορ (Μουργκ ή Κωνσταντέλιας) και αν θα επιλεχθεί ο Μπράντον, ή ο Τζίμας για τη θέση του φορ.