Στον πάγκο (ξανά) ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στο Μαρόκο!

Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Στον πάγκο (ξανά) ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στο Μαρόκο!

Κώστας Τόπας 15:41 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 10.12.2022

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο για το κρίσιμο παιχνίδι της Πορτογαλίας με το Μαρόκο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην αναμέτρηση με την Εβλετία, ο Φερνάντο Σάντος, δεν δίστασε να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο. Μία κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, απείλησε να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να αφήσουν στην ησυχία του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Σάντος πάντως προτίμησε να αφήσει στον πάγκο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τον 37χρονο μεσοεπιθετικό, μιας και θέση στο βασικό σχήμα κόντρα στο Μαρόκο (10/12, 17:00) παίρνει ξανά ο Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος κόντρα στους Ελβετούς ήταν το πρόσωπο του αγώνα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. 

«Κεραυνούς» από Τεν Χαχ για Κριστιάνο: «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήξερε ότι θα υποστεί συνέπειες»
PREMIER LEAGUE

15:39 - 10.12.2022

«Κεραυνούς» από Τεν Χαχ για Κριστιάνο: «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήξερε ότι θα υποστεί συνέπειες»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την φυγή του Πορτογάλου αστέρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πρόβλημα που δημιούργησε.

Η ενδεκάδα της Πορτογαλίας:

Ντιόγκο Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Γκερέρο, Ρούμπεν Νέβες, Οτάβιο, Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ και Γκονσάλο Ράμος

Η ενδεκάδα του Μαρόκου:

Μπόνο, Χακίμι, Ελ Γιαμίκ, Άμραμπατ, Ατιάτ Αλάχ, Σάις, Ζιγιές, Ουνάχι, Αμαλάχ, Μπουφάλ και Εν Νεσίρι