Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ - Εκτός ο Ομπαμεγιάνγκ για τους Γάλλους

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ - Εκτός ο Ομπαμεγιάνγκ για τους Γάλλους

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:39 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 26.10.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Στον πάγκο για τους γηπεδούχους Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ και Ουναχί.

Επιστροφή (και) στην ευρωπαϊκή δράση για την ΑΕΚ! Το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) ο Δικέφαλος θα φιλοξενηθεί από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μετά τον θρίαμβο στο Μπράιτον και την ισοπαλία με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena», οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πιο δύσκολου ομίλου της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Μασσαλούς, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Γιόνσον, στις πτέρυγες οι Πινέδα και Άμραμπατ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τσούμπερ, με τον Μάνταλο πίσω του.

H ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ.

Οι επιλογές του Γκατούζο

Η Μαρσέιγ, παράλληλα, δεν ξεκινάει με τα αστέρια της και συγκεκριμένα τους Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ και τον διεθνή Μαροκινό Ουναχί. Ο Γκατούζο επέλεξε στο τέρμα τον Μπλάνκο, αφού ο Λόπεθ είναι τραυματίας.

Στην άμυνα βρίσκονται οι Κλος (δεξί μπακ), Λοντί (αριστερό) και οι Εμπεμπά, Μπαλέρντι. Στα χαφ βρίσκονται οι Ρονγκιέρ, Κοντογκμπιά, στα άκρα οι Χαρίτ, Βερετού και στην επίθεση θα παίξουν οι Βιτίνια, Εντιαγέ.