Ποδοβόλεϊ ο Αλμέιδα στο «Βελοντρόμ» - Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στη Μασσαλία (pics & vids)
i

© Intime

Ποδοβόλεϊ ο Αλμέιδα στο «Βελοντρόμ» - Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στη Μασσαλία (pics & vids)

Κώστας Τσίλης 20:30 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 25.10.2023

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση στο «Βελοντρόμ» εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ για το Europa League και ο Ματίας Αλμέιδα μας αποδεικνύει ότι ακόμα... μιλάει στην μπάλα.

Επιστροφή (και) στην ευρωπαϊκή δράση για την ΑΕΚ! Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τελείωσαν και η Ένωση -όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη- επέστρεψε στα καθήκοντα της. Και μάλιστα το έκανε με μεγάλη επιτυχία, καθώς έφυγε από την Τρίπολη, μία έδρα που παραδοσιακά τη δυσκολεύει, με το διπλό. Το οποίο μπορεί βάσει σκορ (0-3) να φαίνεται πως ήρθε εύκολα, όμως αυτό δεν ισχύει.

Όπως και να 'χει, ο Δικέφαλος έκανε τη δουλειά, πήρε το «τρίποντο» που ήθελε πως και πως και τώρα είναι ώρα να επιστρέψει και στις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Εκεί, όπου την Πέμπτη (26/10, 29:45) θα φιλοξενηθεί από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά τον θρίαμβο στο Μπράιτον και την ισοπαλία με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena», οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πιο δύσκολου ομίλου της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/10. 19:45) οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στη Μασσαλία εν όψει της «μάχης» με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Ματίας Αλμέιδα μας απέδειξε ότι ακόμα... μιλάει στην μπάλα.