Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ και Μπράιτον (vids)

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ - Μπράιτον

i

PrtScr

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ και Μπράιτον (vids)

Κώστας Τόπας 08:24 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 05.10.2023

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν μεταξύ οπαδών Μαρσέιγ και Μπράιτον, λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ».

Η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρηση για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, που είναι κόντρα στον Άγιαξ την Πέμπτη (05/10, 19:45) στην «OPAP Arena». Την ίδια ώρα, οι δύο άλλες ομάδες του ομίλου, Μαρσέιγ και Μπράιτον κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο «Βελοντρόμ», για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Άγγλοι μετά την εντός ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία και στην προσπάθεια τους κόντρα στη Μαρσέιγ θα έχουν σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο τους. Σύμφωνα με την «Equipe», στο «Βελοντρόμ» αναμένονται τουλάχιστον 3.000 οπαδοί των «Γλάρων», κάτι που έχει φέρει ανησυχία στις τάξεις της Αστυνομίας και υπάρχει επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων.

Ηδη πάντως από το βράδυ της Τετάρτης (05/10) ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών σε κεντρικό σημείο της πόλης. Οπαδοί της Μαρσέιγ και της Μπράιτον ήρθε αντιμέτωποι σώμα με σώμα, με την αστυνομία ανήμπορη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. 

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τραυματίες, παρά μόνο για υλικές ζημιές στα καταστήματα της γύρω περιοχής.