Ο Γκεντουζί οδεύει προς Λάτσιο να αντικαταστήσει τον Μάρκος Αντόνιο

Ματέο Γκεντουζί

i

©Intime

Ο Γκεντουζί οδεύει προς Λάτσιο να αντικαταστήσει τον Μάρκος Αντόνιο

Κώστας Τόπας 13:39 - 22.08.2023

Στη Ρώμη για λογαριασμό της Λάτσιο βρίσκεται ο Ματέο Γκεντουζί, με τον Γάλλο μέσο να αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μάρκος Αντόνιο που οδεύει προς τον ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι η Λάτσιο είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ματέο Γκεντουζί. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο γαλλικός σύλλογος όρισε την τιμή του Γάλλου μέσου στα 20.000.000 ευρώ, ενώ το περιβάλλον του παίκτη έχει δώσει ήδη το πράσινο φως στη μετακίνηση του Γκουεντούζι στη Ρώμη.

Ο Ματέο Γκεντουζί, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Μαρσέιγ στην ρεβάνς του Παναθηναϊκού όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα «λατσιάλι» και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Στην Ιταλία μάλιστα υπογραμμίζουν πως ο 24χρονος μέσος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος οδεύει προς Τούμπα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Γκεντουζί κατέγραψε 82 εμφανίσεις με την Άρσεναλ πριν πάει στη Μαρσέιγ το 2021 μετά από έναν χρόνο δανεισμού στη Χέρτα Βερολίνου. Με τον γαλλικό σύλλογο έχει πετύχει δέκα γκολ σε 102 εμφανίσεις.