O Μαρσέλο αποκάλυψε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει

Μαρσέλο

i

© Intime

O Μαρσέλο αποκάλυψε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει

Ο Μαρσέλο έκανε μία αποκάλυψη που σίγουρα δεν προκάλεσε την έκπληξη σε πολλούς και δεν τον αδικούμε.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μαρσέλο στο «The Atletic». Η Φλουμινένσε έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Φλαμένγκο με τον Βραζιλιάνο μπακ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο με τα χρώματα της «Φλου» (2/4 το ματς).

Ο Μαρσέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Ο 34χρονος σταρ τόνισε ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε: 

«Ο Μέσι είναι απίστευτος, ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισα ποτέ. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα που έχει ακόμη και τώρα, στα 35 του, αλλά και παλαιότερα ήταν το ίδιο. Τα clasico ήταν πάντα τα καλύτερα παιχνίδια για να παίζει ή να παρακολουθεί κανείς. Ήμουν αρκετά τυχερός που αγωνίστηκα σε μια από τις καλύτερες περιόδους για αυτά τα παιχνίδια. Όμως δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Και άλλοι παίκτες ήταν επίσης απίστευτοι».

Να σημειώσουμε πως Μαρσέλο και Λιονέλ Μέσι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές. Τριάντα τρεις τον αριθμό με τον «Pulga» να έχει τη μερίδα του λέοντος με 16 νίκες, τον Βραζιλιάνο να μετράει δέκα, ενώ επτά φορές οι αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.