Μαρθελίνο: «Δεν μετανιώνω για την αλλαγή τερματοφύλακα, έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Μαρθελίνο

i

©intime

Μαρθελίνο: «Δεν μετανιώνω για την αλλαγή τερματοφύλακα, έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Δημήτρης Χούπης 10:18 - 16.08.2023

Ο Μαρθελίνο μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η Μαρσέιγ έπρεπε να είχε κερδίσει, ενώ τόνισε πως δεν μετανιώνει για την αλλαγή τερματοφύλακα που έκανε πριν τη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη πρόκριση στο «Velodrome», επικρατώντας της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3 και πέρασε στα play off του Champions League. Πριν τελείωσε ο αγώνας λοιπόν, ο τεχνικός των Μασσαλών, Μαρθελίνο, έκανε αλλαγή τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, τον Πάου Λόπεζ για να βάλει τον Ρούμπεν Μπλάνκο

Μια αλλαγή που στο τέλος δεν του βγήκε σε καλό, αφού η Μαρσέιγ έχασε με 3-5. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση, λέγοντας πως δεν μετανιώνει. «Δεν μετανιώνω για την επιλογή να αλλάξω γκολκίπερ για τα πέναλτι. Ήταν απόφαση όλου του επιτελείου. Ακόμα και το πέναλτι που απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, είναι μία απόδειξη ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Προηγουμένως ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας, ενώ όσον αφορά την εικόνα των παικτών του, ανέφερε πως ήταν αρκετά καλή. Τόνισε δε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. 

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στη Γαλλία, τελευταίο εμπόδιο η Μπράγκα στον δρόμο προς τους ομίλους
CHAMPIONS LEAGUE

02:25 - 16.08.2023

SPORTAL NOW Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στη Γαλλία, τελευταίο εμπόδιο η Μπράγκα στον δρόμο προς τους ομίλους

Ο Παναθηναϊκός ήταν λιοντάρι στο Βελοντρόμ, απέκλεισε με επικό τρόπο τη Μαρσέιγ και συνεχίζει την τρελή πορεία του για τους ομίλους του Champions League. Τα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ πλήγωσαν το «τριφύλλι», όμως, ο Ιωαννίδης με πέναλτι στο φινάλε έστειλε το ματς στην παράταση, οι πράσινοι πήγαν στα πέναλτι κι εκεί γράφτηκε ιστορία από τον Μπρινιόλι και τους συμπαίκτες του. Τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο προς το χρυσάφι η Μπράγκα.

«Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε τους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα για 120 λεπτά. Στην στατιστική, η υπεροχή μας ήταν εμφανής. Η μοίρα μάς έπαιξε άσχημο παιχνίδι αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε πετύχει μία μεγάλη νίκη. Αν κάνουμε και άλλους τέτοιους αγώνες, θα έχουμε πολλές νίκες. 

Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και απόψε ήταν όλες εναντίον μας. Κάναμε τις σωστές αλλαγές, ήμασταν ανώτεροι σε όλο το ματς», υποστήριξε.