Για πάντα στην Άρσεναλ ο Μαρτινέλι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» (vid)
i

Γκάμπριελ Μαρτινέλι/©Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images/Ideal Images

Για πάντα στην Άρσεναλ ο Μαρτινέλι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» (vid)

Κώστας Τόπας 12:49 - 03.02.2023

Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε ότι ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τον σύλλογο, δεσμεύοντας το μέλλον του στο «Έμιρεϊτς».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ίσχυε μέχρι το 2024, με οψιόν ενός επιπλέον έτους, με τα νέα να αποτελούν μεγάλη ώθηση για το μακροπρόθεσμο μέλλον της Άρσεναλ. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο τεσσεράμισι ετών, το οποίο θα λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Ο Αρτέτα που λατρεύει να… διαψεύδει τους οπαδούς της Άρσεναλ και η μεταγραφή Ζορζίνιο
PREMIER LEAGUE

11:56 - 02.02.2023

Ο Αρτέτα που λατρεύει να… διαψεύδει τους οπαδούς της Άρσεναλ και η μεταγραφή Ζορζίνιο

Αν υπάρχει κάτι που ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα … λατρεύει να κάνει, είναι να διαψεύδει τους οπαδούς της ομάδας του. Το ίδιο ευελπιστεί να γίνει και με την περίπτωση του Ζορζίνιο.

Μέχρι τώρα, ο Μαρτινέλι έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ αυτή τη σεζόν και αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του Μικέλ Αρτέτα, που έχει βοηθήσει τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται στην κορυφή της Premier League.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα ώστε ο σύλλογος να πετύχει. 

«Αυτός είναι ο σύλλογος μου. Μου αρέσουν τα πάντα στην Άρσεναλ. Θέλω να μείνω. Ναι, απλά πρέπει να πάρω ένα στυλό και να υπογράψω.Γεννήθηκα πολύ μακριά από το βόρειο Λονδίνο, αλλά μόλις έφτασα εδώ, οι οπαδοί με έκαναν να νιώσω σαν ένας από αυτούς. Δεν άργησα να καταλάβω ότι αυτό το μέρος είναι κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Είναι για εμάς. Η κληρονομιά μας, η συντροφιά μας και το κοινοτικό μας πνεύμα που πρέπει να βιώσεις για να καταλάβεις. Μέρα με τη μέρα δημιουργούμε νέες αναμνήσεις μαζί και νιώθουμε την περηφάνια που προέρχεται από το να είσαι Gunner. Το νιώθω κάθε μέρα. Το νιώθω στο γήπεδο. Το νιώθω να περπατάω στους δρόμους όταν κάποιος σταματά για να μου μιλήσει. Ευχαριστώ, λοιπόν, Gunners, που με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είμαι πουθενά αλλού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαμπρινέλι.