Μασούρας: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Φώτη Ιωαννίδη»

Μασούρας

i

© Intime

Μασούρας: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Φώτη Ιωαννίδη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:58 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 22.03.2024

Στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στο Καζακστάν, ο Γιώργος Μασούρας αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η καταιγιστική Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα, μένει ακόμη ένα!

Η ομάδα του Πογέτ «διέσυρε» το Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs του Nations League (5-0), με τους Μπακασέτα, Πέλκα, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη να βρίσκουν δίχτυα κι ένα αυτογκόλ να αποτελεί το... κερασάκι στην τούρτα.

Πλέον άπαντες στο «γαλανόλευκο στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον επερχόμενο τελικό (26/3) κόντρα στη Γεωργία που θα κρίνει το τελικό εισιτήριο για τα... γήπεδα της Γερμανίας.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μασούρας αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη κι έδωσε σύνθημα πρόκρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ιωαννίδη σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία το, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο α’ ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας «αμφιβολία» που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Ιωαννίδης: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ στο ημίχρονο, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα περάσουμε» (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:27 - 22.03.2024

Ιωαννίδης: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ στο ημίχρονο, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα περάσουμε» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μεταξύ άλλων σχολίασε ότι δεν περίμενε αυτό το σκορ στο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι αν οι συμπαίκτες του είναι αυτοί που πρέπει, η Ελλάδα θα περάσει στα τελικά του Euro 2024.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους».