Ιωαννίδης: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ στο ημίχρονο, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα περάσουμε» (vid)

Φώτης Ιωαννίδης

i

©intime

Ιωαννίδης: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ στο ημίχρονο, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα περάσουμε» (vid)

Δημήτρης Χούπης 00:27 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 22.03.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης μεταξύ άλλων σχολίασε ότι δεν περίμενε αυτό το σκορ στο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι αν οι συμπαίκτες του είναι αυτοί που πρέπει, η Ελλάδα θα περάσει στα τελικά του Euro 2024.

Η Ελλάδα ήταν απολαυστική κόντρα στο Καζακστάν, νικώντας με άνεση με 5-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ στον τελικό είναι η Γεωργία, η οποία προηγουμένως νίκησε το Λουξεμβούργο με 2-0.

Μετά την αναμέτρηση ο σκόρερ του τρίτου γκολ της Εθνικής, Φώτης Ιωαννίδης, σχολίασε ότι οι όλοι στην ομάδα ήταν αυτοί που πρέπει, τονίζοντας ότι δεν περίμενε το σκορ στο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως αν οι παίκτες του Ουρουγουανού τεχνικού είναι αυτοί που πρέπει, τότε θα νικήσει τη Γεωργία και θα πάρει την πρόκριση στα τελικά του Euro.

«Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Δεν περίμενα αυτό το σκορ στο ημίχρονο. Όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπράβο σε όλους. Είναι σημαντικός πώς θα μπεις σε ένα ματς. Πρέπει να “παίζεις” το παιχνίδι και το κάθε παιχνίδι μέρες πριν για να είσαι έτοιμος. Ανυπομονώ για το ματς με την Γεωργία και είναι ένα όνειρο να βρεθούμε στο EURO.

Μπακασέτας: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:13 - 22.03.2024

Μπακασέτας: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε»

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, μετά την ευρεία νίκη επί του Καζακστάν με 5-0 σχολίασε ότι θέλουν ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιηθεί αυτό που θέλανε οι διεθνείς εξ αρχής.

Αν είμαστε αυτοί που “πρέπει” μπορούμε να βρεθούμε στα γήπεδα της Γερμανίας. Πολύ ποιοτικός παίκτης ο Κβαρτσκέλια, όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Αν βγάλουμε το πλάνο, το πάθος και την εικόνα που πρέπει θα κερδίσουμε τη Γεωργία», ήταν τα λόγια του.