Ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ για το «σόου» και την πρόκριση (gallery/vid)

Παίκτες Εθνικής

i

© Intime

Ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ για το «σόου» και την πρόκριση (gallery/vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:10 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 22.03.2024

Η Ελλάδα ήταν καταιγιστική κόντρα στο Καζακστάν και ο κόσμος που βρέθηκε και γέμισε την Opap Arena αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ.

Η καταιγιστική Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα, μένει ακόμη ένα!

Η ομάδα του Πογέτ «διέσυρε» το Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs του Nations League (5-0), με τους Μπακασέτα, Πέλκα, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη να βρίσκουν δίχτυα κι ένα αυτογκόλ να αποτελεί το... κερασάκι στην τούρτα.

Πλέον άπαντες στο «γαλανόλευκο στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στον επερχόμενο τελικό (26/3) κόντρα στη Γεωργία που θα κρίνει το τελικό εισιτήριο για τα... γήπεδα της Γερμανίας.

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που ήταν εντυπωσιακή, ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για αυτόν τον «τελικό» της επίσημης αγαπημένης κι έφυγε κάτι παραπάνω από... ευχαριστημένος από το γήπεδο.

Μετά τη λήξη του ματς, οι Έλληνες διεθνείς αποθεώθηκαν από τους φίλους της Εθνικής και το σύνθημα για πρόκριση... δόθηκε!

Πότε είναι ο τελικός των playoffs της Εθνικής με τη Γεωργία

Στον τελικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, η οποία νωρίτερα επικράτησε του Λουξεμβούργου με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Σιβζιβάτζε.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά σερί της Γεωργίας που βρίσκεται σε τελικό playoffs για πρόκριση στο Euro. Στην πρώτη είχε βρει απέναντί της τη Βόρεια Μακεδονία από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 0-1. Ο τελικός λοιπόν θα γίνει την Τρίτη (26/3) στις 19:00 στην Τιφλίδα, με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ να θέλουν να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα δώσει το παρών στα τελικά του Euro 2024 θα βρεθεί στον έκτο όμιλο με την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία.