Μπήκε στη 10άδα των πρώτων σκόρερ της ιστορίας της Εθνικής ο Μπακασέτας – Οι υπόλοιποι της λίστας

Τάσος Μπακασέτας

i

©intime

Μπήκε στη 10άδα των πρώτων σκόρερ της ιστορίας της Εθνικής ο Μπακασέτας – Οι υπόλοιποι της λίστας

Δημήτρης Χούπης 22:09 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 21.03.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας με το γκολ του απέναντι στο Καζακστάν μπήκε στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ της Εθνικής με 14 τέρματα.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ κόντρα στο Καζακστάν με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού, ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Πέλκας και την έστειλε στα δίχτυα του Σάτσκλι. Κάπως έτσι ο 31χρονος με αυτό το γκολ έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής.

Συγκεκριμένα, μπήκε στην κορυφαία δεκάδα στην ιστορία των σκόρερ της Εθνικής με 14 γκολ, πιάνοντας τον Γιώργο Σιδέρη που έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Στην ένατη θέση βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης με 16 τέρματα και μετά με 17 γκολ είναι οι Κωνσταντίνος Μήτρογλου και Ντέμης Νικολαΐδης.

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:28 - 21.03.2024

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs

Άλλες τρεις φορές έχει λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα στην έξτρα διαδικασία των playoffs για να προκριθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Τις δύο από αυτές έχει «χαμογελάσει» μόλις μία φορά είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Στην πέμπτη και έκτη θέση βρίσκεται ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Νίκος Μαχλάς με 18 γκολ, ο Σαραβάκος είναι στην τέταρτη θέση με 22 γκολ, ο Γκέκας βρίσκεται στην τρίτη θέση με 24 τέρματα και ο Άγγελος Χαριστέας είναι στη δεύτερη θέση με 25 γκολ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται Νίκος Αναστόπουλος με 29 τέρματα.