Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην OPAP Arena από τον κόσμο της Εθνικής (gallery & video)
i

©intime

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην OPAP Arena από τον κόσμο της Εθνικής (gallery & video)

Δημήτρης Χούπης 21:53 - 21.03.2024

Ο κόσμος της Εθνικής δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην OPAP Arena ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν.

Για ακόμα μια φορά ο κόσμος αγκάλιασε την Εθνική στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο αγώνας θα είναι sold out, το τρίτο σερί που έκαναν οι οπαδοί της Ελλάδος, μετά από τα παιχνίδια με την Ολλανδία και τη Γαλλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λίγο πριν την έναρξη του σημαντικού παιχνιδιού, ο κόσμος έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με στόχο να ωθήσουν τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ στη νίκη στην πρόκριση στον τελικό των playoffs. Όπου εκεί θα βρουν απέναντί τους είτε τη Γεωργία είτε το Λουξεμβούργο.

«Το Euro είναι ένα όνειρο που θέλουμε όλοι μας να το ζήσουμε»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Euro είναι ένα όνειρο που όλοι στην ομάδα θέλουν να ζήσουν.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια τι μπορούμε να κάνουμε και θέλουμε να το κάνουμε και αύριο. Αισθανόμαστε χαρά που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι, που θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα όνειρο που όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε, να πάμε στο Euro της Γερμανίας και να πάμε την Εθνική μας ομάδα ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Αναλυτικά η τελική 23αδα του Πογέτ για τον αγώνα: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης,Τζόλης.