H Stoiximan παρουσίασε το τρόπαιο του Εuro 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μία εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους (vids/gallery)

Το τρόπαιο του Euro στην Αθήνα

i

© Intime

H Stoiximan παρουσίασε το τρόπαιο του Εuro 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μία εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους (vids/gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:48 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 22.03.2024

Η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming, η Επίσημη Παγκόσμια Χορηγός του UEFA EURO 2024, έφερε στην Αθήνα το τρόπαιο για το οποίο θα αγωνιστούν 24 εθνικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου στα γήπεδα της Γερμανίας. Στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε μία μοναδική εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Το Κύπελλο του UEFA Euro 2024 βρέθηκε για μια ημέρα στη χώρα μας και το ελληνικό φίλαθλο κοινό είχε τη «χρυσή » ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Σε μία μοναδική και λαμπρή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, η οποία αγκαλιάστηκε από όλους και πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Stoiximan, επίσημου χορηγού της διοργάνωσης, το παρών έδωσαν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, οι προπονητές των Εθνικών ομάδων πόλο, Θοδωρής Βλάχος και Αλεξία Καμμένου, καθώς επίσης και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, που θα σηκώσει η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου, το βράδυ της 14ης Ιουλίου.

Η πολυαναμενόμενη γνωριμία του ελληνικού φίλαθλου κοινού με το Κύπελλο του Euro 2024 πραγματοποιείται από τις 15:00 μέχρι και τις 21:00 το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το «παρών» έδωσαν και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι προπονητές των εθνικών ομάδων πόλο, Θοδωρής Βλάχος και Αλεξία Καμμένου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, προεξάρχοντος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και του νέου αθλητικού διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Τους «ερυθρόλευκους» παίκτες εκπροσώπησαν οι: Σωτήρης ΑλεξανδρόπουλοςΖουλιάν ΜπιανκόνΟμάρ Ρίτσαρντς και Βιθέντε Ιμπόρα, ενώ από την πολιτεία το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Επιπλέον, από τη μεγάλη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας δεν έλειψαν οι θρύλοι του μπάσκετ σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Γιώργος Πρίντεζης και Δημήτρης Διαμαντίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, καθώς επίσης και ο θρύλος του ελληνικού πόλο και αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου του 2023, Γιώργος Αφρουδάκης.

Δείτε στιγμές από την εκδήλωση: