«Νέο ενδιαφέρον από Bundesliga και... Ελλάδα για Τζόλη»

Χρήστος Τζόλης

i

© Fortuna Düsseldorf

«Νέο ενδιαφέρον από Bundesliga και... Ελλάδα για Τζόλη»

Δημήτρης Χούπης 17:38 - 21.03.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Kicker ομάδες από την Bundesliga, αλλά και τη Stoiximan Superleague έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Ο Χρήστος Τζόλης τη φετινή σεζόν τρελαίνει κόσμο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει δίχτυα 17 φορές και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα του να μείνει σε τροχιά ανόδου στην Bundesliga.

Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα έκαναν τον Γκουστάβο Πογέτ να τον καλέσει ξανά στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με το Καζακστάν και ιδανικά με τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο. Αυτή είναι η πρώτη κλήση του νεαρού διεθνή στην Εθνική μετά από 1,5 χρόνο.

Εκτός αυτού, έχει τραβήξει και τα βλέμματα ομάδων από την Bundesliga. Χθες (20/3) γερμανικό δημοσιεύματα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης και της Ουνιόν Βερολίνου. Ωστόσο ένα νέο ρεπορτάζ υποστήριξε ότι αυτές οι δύο ομάδες δεν είναι οι μόνες στη «μάχη» για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Kicker η Γκλάντμπαχ έχει από κοντά την περίπτωσή του, ενώ την ίδια ώρα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και δύο ελληνικών ομάδων.

Η ομάδα από το Ντίσελντορφ σε περίπτωση που ανέβει στην πρώτη κατηγορίας της Γερμανίας, δεν αποκλείεται να αγοράσει τον Τζόλη. Ο οποίος υπενθυμίζεται ότι δεν ανήκει στον γερμανικό σύλλογο, αλλά στη Νόριτς, απ' όπου έχει δοθεί δανεικός και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026.

Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!
REST OF THE WORLD

14:20 - 17.03.2024

Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!

Οι φίλοι της Φορτούνα Ντίσελντορφ έχουν... μαγευτεί από τον Χρήστο Τζόλη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο διεθνής εξτρέμ.

Η οψιόν αγοράς του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα χρειαστούν να πληρώσουν οι ομάδες που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους.