Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!

Χρήστος Τζόλης

i

© Fortuna Düsseldorf

Απίστευτο: Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ μαζεύουν λεφτά για να «τσοντάρουν» στη ρήτρα εξαγοράς του Τζόλη!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:20 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 17.03.2024

Οι φίλοι της Φορτούνα Ντίσελντορφ έχουν... μαγευτεί από τον Χρήστο Τζόλη και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο διεθνής εξτρέμ.

Τα πεπραγμένα του Χρήστου Τζόλη τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά κι έτσι η ομάδα της Γερμανίας έχει δηλώσει «παρών» στη μάχη της ανόδου στα... σαλόνια της Bundesliga.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αγγλία, μετρώντας τη φετινή σεζόν σε 27 ματς, 17 γκολ κι οκτώ ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ επέστρεψε και στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, με αποτέλεσμα να δώσει το «παρών» στον επερχόμενο τελικό κόντρα στο Καζακστάν (21/3), με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο ίδιος βρέθηκε στη Φορτούνα ως δανεικός από τη Νόριτς, και στη συμφωνία των δυο πλευρών έχει μπει ρήτρα εξαγοράς ύψους 5 εκ. ευρώ. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως οι φίλοι της γερμανικής ομάδας δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για την αγορά του. Συγκεκριμένα, έχουν ανοίξει έναν διαδικτυακό «κουμπαρά» για να συνδράμουν στην πληρωμή της οψιόν αγοράς του, όντας... μαγεμένοι από τις επιδόσεις του.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, μέσα σε 24 ώρες έχουν μαζευτεί 4.820 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη και μένει να δούμε αν η «θυσία» των οπαδών είναι ικανή να μετατρέψει τον δανεισμό σε αγορά.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιούνε μίλησε στην BILD και εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία του ο Χρήστος Τζόλης να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

«Ο Χρήστος θα είναι ένα ζήτημα για μας. Έχει κίνητρο να πετύχει και έχει απίστευτη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να τον ξαναδώ με την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν ωραίο. Θα κρατήσω τα δάχτυλα μου σταυρωμένα για αυτό. Νομίζω ότι η απόφασή του να έρθει στη Φορτούνα ήταν σωστή. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για εμάς ως ομάδα. Αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του.

Έχει ακόμα πράγματα να μάθει, το παιχνίδι του πρέπει να γίνει πιο ισορροπημένο, όσο χαιρόμαστε τις επιθετικές του ενέργειες, πρέπει να επίσης να μετρήσουμε και το τι κάνει στα μετόπισθεν. Αυτό είναι ένα θέμα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.