Ο «καυτός» Τζόλης μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ στην «τεσσάρα» της Φορτούνα Ντίσελντορφ (vid)

Χρήστος Τζόλης

i

© PrtScr

Ο «καυτός» Τζόλης μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ στην «τεσσάρα» της Φορτούνα Ντίσελντορφ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 16.03.2024

Ο Χρήστος Τζόλης πρωταγωνίστησε ξανά με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ στη νίκη απέναντι στην Όσναμπρικ (0-4).

Χρήστος Τζόλης πιο «καυτός» από ποτέ!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, η Φορτούνα Ντίσελντορφ «διέλυσε» την τελευταία Όσναμπρικ (0-4), με τον Έλληνα εξτρέμ να μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στο 35ο λεπτό ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ άνοιξε σκορ και τον... χορό των τερμάτων. Ο ίδιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Τζόλης έδωσε την τελική πάσα για το γκολ του Τακάσι Ουτσίνο στο 60΄, ενώ 12 λεπτά αργότερα μοίρασε ακόμη μία ασίστ, αυτήν τη φορά στον Μάρλον Μουσταφά. Τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τανάκα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αγγλία, μετρώντας τη φετινή σεζόν σε 27 ματς, 17 γκολ κι οκτώ ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε και στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, με αποτέλεσμα να δώσει το «παρών» στον επερχόμενο τελικό κόντρα στο Καζακστάν (21/3), με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σε ότι αφορά το μέλλον του Τζόλη, πρόσφατα ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιούνε μίλησε στην BILD και εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία του ο Χρήστος Τζόλης να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

«Ο Χρήστος θα είναι ένα ζήτημα για μας. Έχει κίνητρο να πετύχει και έχει απίστευτη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να τον ξαναδώ με την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν ωραίο. Θα κρατήσω τα δάχτυλα μου σταυρωμένα για αυτό. Νομίζω ότι η απόφασή του να έρθει στη Φορτούνα ήταν σωστή. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για εμάς ως ομάδα. Αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του.

Οι κλήσεις του Πογέτ για το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο Euro
EURO

10:55 - 12.03.2024

Οι κλήσεις του Πογέτ για το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο Euro

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/03, 21:45) κι εφόσον έρθει η πρόκριση στον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του αγώνα Γεωργία - Λουξεμβούργο. Εκτός ο Γιαννούλης, νέο πρόσωπο ο Τζόλης.

Έχει ακόμα πράγματα να μάθει, το παιχνίδι του πρέπει να γίνει πιο ισορροπημένο, όσο χαιρόμαστε τις επιθετικές του ενέργειες, πρέπει να επίσης να μετρήσουμε και το τι κάνει στα μετόπισθεν. Αυτό είναι ένα θέμα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.