Πότε είναι ο τελικός των playoffs της Εθνικής με τη Γεωργία

Πότε είναι ο τελικός των playoffs της Εθνικής με τη Γεωργία

Δημήτρης Χούπης 23:39 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 21.03.2024

Τη Γεωργία στην Τιφλίδα θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος στον τελικό των playoffs, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Ελλάδα ήταν απόλαυση κόντρα στο Καζακστάν.

Η Εθνική επικράτησε με 5-0 των Καζάκων και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs του Nations League. Τα γκολ για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ τα έβαλαν οι Μπακασέτας, Πέλκας, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης και το πέμπτο ήταν αυτογκόλ. Ενώ ο Μασούρας έβγαλε δύο ασίστ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, η οποία νωρίτερα επικράτησε του Λουξεμβούργου με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Σιβζιβάτζε.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά σερί της Γεωργίας που βρίσκεται σε τελικό playoffs για πρόκριση στο Euro. Στην πρώτη είχε βρει απέναντί της τη Βόρεια Μακεδονία από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 0-1. Ο τελικός λοιπόν θα γίνει την Τρίτη (26/3) στις 19:00 στην Τιφλίδα, με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ να θέλουν να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα δώσει το παρών στα τελικά του Euro 2024 θα βρεθεί στον έκτο όμιλο με την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία.